Ken Roger Bredeveien er daglig leder og eier av Euro Gulv AS. Han er fra Sør-Fron og har mange års erfaring i betongindustrien. Han startet med gulvstøping og betongarbeid i firmaet Arvid Skar i 1982. I 1996 etablerte han eget firmat, og har siden den gang drevet Euro Gulv AS. Disse årene har girtt stor kunnskap om bransjen. Det har ført til et bredt nettverk av kontakter både blandt entreprenører og leverandører.

Euro Gulv AS ble startet opp i 1996 av Ken Roger Bredeveien. Firmaet hadde sitt utspring i Sør-Fron like ved Ringebu i Gudbrandsdalen. Bedriften har spesialisert seg på støp av gulv og relatert virksomhet knyttet til betonggulv. Firmaet har siden den gang hatt en jevn og sikker vekst, og har i dag 6 ansatte, som omsetter for ca 15 millioner kroner. Firmaet har idag sete i Oslo, og operer i hovedsak på Østlandet, men tar allikevel store oppdrag over hele landet.

Støvler på betong
Fokuset til firmaet har hele tiden vært å levere arbeid av god kvalitet. Dette innebærer ikke bare sluttresultatet, men at vi gjennom personlige egenskaper, planlegging og leveringsikkerhet, sikrer en smidig arbeidsprosess.
Vi holder det vi lover. Det er sikkert som betong!Kontaktinformasjon

Euro Gulv AS
Nigardsvegen 7, 2640 Vinstra (Vis kart)
Ken Roger Bredeveien
krb@eurogulv.no
Tlf.:+47 906 99 410