Gulvlegging for Realbygg

Real er et entreprenørfirma med virksomhet i Oslo og Akershus. Firmaet ble etablert i 1989 og har hatt en stø kurs med oppgang i omsetning og mannskap. De har  en omsetning rundt ca 200 mill. i året, og har idag ca. 40 ansatte. De har som mål å ha fornøyde kunder, gjennom kvalitetsikring i alle ledd og riktige priser.

Vi har levert gulv og hardbetong til bla Indekshuset og Røa Autoco, der Realbygg var entreprenører.
Samarbeidspartner betong

Entreprenør og eiendomsutvikler. Øie AS sitt arbeidsområde er bla;
nybygg innenfor næring og boliger, rehabilitering av alle typer bygg, utvikling av tomteområder for næring og bolig, tilbygg.

Vi har vært underleverandører av gulv og betong for Elveparken, Storo Senter, Vinterbro Næringspark og Bohus.

gulvleverandør til skanska

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Vi har bla. samarbeidet om gulvlegging av Gystadmarka skole. Der var vi underleverandører av betong og gulv. 

NCC Construction AS er et av Norges ledende entreprenør - og eiendomsselskap, og er organisert i en landsdekkende bygg-og anleggsvirksomhet.NCC Construction AS utvikler bolig og eiendomsprosjekt, bygger kontorer, næringsbygg, infrastruktur og anlegg. 

Vi har samarbeidet med NCC i en rekke prosjekter, bla Telenor Arena og Lørenskog Senter/Metro hvor vi har vært underleverandører av betong, gulvstøping og gulvsparkling.

Kontaktinformasjon

Euro Gulv AS
Nigardsvegen 7, 2640 Vinstra (Vis kart)
Ken Roger Bredeveien
krb@eurogulv.no
Tlf.:+47 906 99 410